Keukendeurtjes Ikea keuken vervangen?

Wil je een Ikea keuken kopen maar zit je favoriete deurtje er niet bij? Of heb je een oude Ikea keuken, maar wil je toch nieuwe frontjes?

Een volledig nieuwe keuken kopen is niet nodig – Onze keukenfrontjes passen op alle keukenkasten van Ikea (Metod & Faktum) We doen het inmeten en de montage.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen en monteren van keukendeurtjes op Ikea kasten. Deze zijn van Duitse topkwaliteit. Met onze eigen fabriek leveren wij keukendeurtjes gemiddeld 30% goedkoper dan de concurrent.

We toveren je  bestaande Ikea keuken om naar een Duitse keuken!

Hier vind je niet alleen de goedkoopste frontjes, maar ook de snelste levertijden. Tussen 2 en 4 weken zitten de Duitse keukendeurtjes al op je keuken.

Ook nieuwe keukenfrontjes?

Zo eenvoudig is dat:

✓ Kies front en kleur
✓ Download onze brochure voor inspiratie en voorbeelden

Hoe het werkt

Inventarisatie

Met ons inventarisatie formulier schatten wij je situatie en wensen voor de nieuwe keukendeurtjes in.

Ontvang offerte

Als wij alle informatie in ons bezit hebben ontvang je binnen 24 uur een scherpe offerte. Vaak wel 30% goedkoper dan elders.

Waarom onze keukenfronten populair zijn

Past op elke Ikea keuken: Metod & Faktum
Unieke uitstraling. Niet uit het standaard assortiment
Alle modellen, kleuren en op maat gemaakt

Ikea keuken makeover compleet maken 

Naast keukenfrontjes, kunnen wij ook eventueel een nieuw werkblad of nieuwe apparatuur voor bodemprijzen leveren.

Ikea keukendeurtjes

Kies welke onderdelen je van de keuken wilt vervangen:

  • ✓ Keukenfronten
  • ✓ Werkbladen
  • ✓ Spoelbakken
  • ✓ Handgrepen
  • ✓ Keukenkranen
  • ✓ Keukenapparatuur

Gezien de diversiteit worden veel kasten en interieuren bij Ikea gekocht. Juist hier zijn de mogelijkheden enorm. Een groot deel van de kopers slaagt er echter niet in om het juiste keukenfront te vinden.

Hierin heeft Küchenmeister de oplossing. Juist qua keukendeurtjes kan je er bij ons 1001 kiezen. Klassieke, moderne of speciale keukenfrontjes? Wij hebben het allemaal:

  • ✓ Kunststof fronten
  • ✓ Houten fronten
  • ✓ Fronten met een werkje
  • ✓ Greeploze fronten

Reviews

Ik dacht dat Ikea goedkoop was, nou ik kan je uit de droom helpen, het kan nog goedkoper. Erg blij met het geweldige resultaat.

Met onze speciale wensen was het niet eenvoudig om te krijgen wat wij voor ogen hadden. Küchenmeister was de derde opgevraagde offerte: met succes. We kregen wat we zochten en scherp geprijsd. Vooral het inmeten bij ons thuis gaf ons een veilig gevoel.

Wij zijn erg prettig geholpen. Bij ons duurde de levering 2,5 week. Mijn man is handig en heeft de nieuwe deurtjes op onze bestaande Ikea keuken geplaatst. Bedankt voor je adviezen!

Hier vindt je nog meer onafhankelijke beoordelingen over Küchenmeister

Winkelmandje