Keukenblad vervangen?

Keukenblad vervangen? Juist een werkblad vervangen is zo gedaan. En het leuke is: misschien wil je wel een compleet ander werkblad op je bestaande keuken? Ook dat kan.

We kunnen ALLE werkbladen leveren! Hieronder zie je slechts een fractie.

Keukenblad kunststof

De goedkoopste en sterkste keuze voor een nieuw aanrechtblad. Ga je voor kunststof? Dan hoef je niet meer bang te zijn voor krassen, butsen of verbrande plekken. Dit kunststof is enorm sterk. En de prints die je krijgt zijn levensecht. Zo kan je bijvoorbeeld graniet prints nemen, maar ook houten prints. Alle werkbladen zijn 230 graden hittebestendig. Zie hieronder een paar voorbeelden:
kunststof 1
kunststof 3
kunststof 2
kunststof 5
kunststof 4

Keukenblad Graniet

Granieten werkbladen zijn een prachtig natuurproduct. Op meerdere plaatsen in de wereld word dit natuurproduct gewonnen. Je kunt graniet gepolijst krijgen – dus met glans en beschermlaag – maar ook mat. Wist je dat bij Küchenmeister de mooiste stukken graniet krijgt voor de laagste prijs? Wij meten bij je in en zorgen dat je een prachtig granieten aanrechtblad krijgt. Zie hieronder de voorbeelden:

graniet 2
graniet 1
graniet 3
graniet 4
graniet 5

Keukenblad composiet

Wil je een keukenblad vervangen met een composieten blad? Composiet is een mengsel van stukjes steen, gebonden door een harsvorm. OMdat de basis steen is, zal een composieten aanrecht net zo aanvoelen als echt steen. Ook kan je hier weer kiezen of je een glanzen of matte oppervlakte wil, net zo als bij graniet. Zie hieronder de voorbeelden:

composiet 4
composiet 3
composiet 2
composiet 1

Keukenblad hout

Een echt warm houten aanrechtblad. Dat krijg je met onze houten aanrechtbladen. Je kan ze in alle soorten hout krijgen die je maar wenst. Wist je dat houten aanrechtbladen ook nog eens bacterie dodend zijn? En heb je een butsje in het blad? Dan schuur je dat er zo weer uit. Zie hieronder onze voorbeelden:

hout 5
hout 4
hout 1
hout 2
hout 3

Dit was een klein overzicht van de aanrechtbladen. Natuurlijk kunnen we alles leveren. Daarom krijg je altijd staaltjes te zien van alle aanrechtbladen. Zo zie je gelijk ter plekke thuis of alles mooi matcht qua kleur.

Wil je weten wat een nieuw aanrechtblad voor jou kost?

Vraag hier informatie aan >>>

Winkelmandje